Brandt for body and mind | Nieuwsbrief februari/maart
15750
post-template-default,single,single-post,postid-15750,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Nieuwsbrief februari/maart

Nieuwsbrief februari/maart

Coaching

Wil jij ook een waardevol leven? Welke waarden zijn belangrijk voor jou? Leef jij jouw waarden of handel je naar de waarden van je ouders, partner, omgeving? Zin in een creatieve middag? Kom dan op vrijdag 11 maart 14.00 uur naar deze leuke workshop. Vanaf 14.00 uur staat de koffie of thee klaar. De workshop duurt tot ongeveer 17.00 uur. De kosten bedragen 35 euro inclusief consumpties. Opgeven kan via brandtforbodyandmind@gmail.com.

Massage

Al zin in het voorjaar? Of ga je op voor een skivakantie? Boek een sportmassage om je goed voor te bereiden of na afloop weer tot rust te komen.Natuurlijk is ontspanningsmassage in de vorm van een hotstone massage of voetreflexmassage ook te boeken.Voor een half uur betaalt u 30 euro. Voor 50 minuten 45 euro en voor 60 minuten 55 euro. De vaste klanten die al jaren komen houden een uurprijs van 45 euro. Reden genoeg om ook vaste klant te worden!

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn er al vanaf 10 euro. Koop een cadeaubon en geef jezelf 5 tot 10 euro korting bij de eerste volgende behandeling. Ervaar de rustgevende werking van Klankschalen Zondagmiddag 28 februari van 15.30-17.00 uur in Warmond kosten 20 euro, opgeven kan via brandtforbodyandmind@gmail.com.

Geen reactie's

Geef een reactie