Brandt for body and mind | Nieuwsbrief Brandt for body and mind
15750
post-template-default,single,single-post,postid-15750,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Nieuwsbrief Brandt for body and mind

Nieuwsbrief Brandt for body and mind

Coaching

Wil jij ook een waardevol leven? Welke waarden zijn belangrijk voor jou? Leef jij jouw waarden of handel je naar de waarden van je ouders, partner, omgeving? Zin in een inspirerende middag en kennis maken met familie opstellingen?  Opgeven kan via brandtforbodyandmind@gmail.com.

Massage

Al zin in het voorjaar? Of ga je op voor een skivakantie? Boek een sportmassage om je goed voor te bereiden of na afloop weer tot rust te komen.Natuurlijk is ontspanningsmassage in de vorm van een hotstone massage of voetreflexmassage ook te boeken.Voor een half uur betaalt u 30 euro. Voor 50 minuten 45 euro en voor 60 minuten 55 euro. De vaste klanten die al jaren komen houden een uurprijs van 45 euro. Reden genoeg om ook vaste klant te worden!

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn er al vanaf 10 euro. Koop een cadeaubon en geef jezelf 5 tot 10 euro korting bij de eerste volgende behandeling.

Geen reactie's

Geef een reactie