Brandt for body and mind | Zomer nieuwsbrief
15776
post-template-default,single,single-post,postid-15776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Zomer nieuwsbrief

Zomer nieuwsbrief

Leiden, 1 juli 2016.

Beste directeur, manager, sociaal werker of opleider binnen uw organisatie,
Mogelijk bent u alweer op zoek naar opleidingsmogelijkheden voor uw personeel. Misschien bent u op zoek naar hoe u het gevoel van welzijn van uw klanten kan bevorderen.
Wilt u het allerbeste voor uw bewoners, bezoekers en personeel?
Wilt u een organisatie die warmte uitstraalt en het verschil maakt?
Hoe verhoogt u de effectiviteit en het werkplezier van uw personeel?
Hoe verhoogt u het tevredenheids percentage en het gevoel van welbevinden van uw klanten?
Hebben uw mantelzorgers ondersteuning nodig in de omgang met ouderen?
Wilt u een eerlijke prijs zodat meer geld beschikbaar blijft voor het welzijn van uw klanten. Dan kan de training belevingsgericht werken zeker iets voor u betekenen!
Ik ga graag met u in gesprek hoe deze training –waar bewustwording van eigen gedrag en effectieve communicatie centraal staat- iets voor uw organisatie kan betekenen.
Via filmpjes, wetenswaardigheden, prikkelende stellingen en oefeningen leren de deelnemers wat belevingsgericht werken is en hoe je het verschil kan maken binnen de organisatie.
Deze training kan volledig op maat gemaakt worden en is uitermate geschikt voor groep van 4 -12 personen.De training belevingsgericht werken is gebaseerd op het boek van Fred Lee: “Als Disney directeur zou zijn van uw ziekenhuis”Fred Lee heeft al vele ziekenhuizen weten te motiveren en inspireren tot nieuwe aanpakken, missies, visies en trainingsprogramma’s.
Wie ben ik?Mijn naam is Martine Brandt. Sinds 1991 werkzaam op het gebied van welzijn in de ouderenzorg. Jarenlang als activiteitenbegeleidster verzorgde ik activiteiten voor de somatische en (diep) dementerende ouderen. Sinds 2004 ben ik gestart als hoofd welzijn in een verzorgingshuis en startte ik ook een massagepraktijk in de avonduren. In mijn vrije tijd volgde ik met succes verschillende trainersopleidingen NLP & een operationeel managementopleiding in de zorg. NLP betekent Neuro linguistisch programmeren en kan oude patronen doorbreken en plaats maken voor nieuwe werkwijzen. De afgelopen jaren heb ik intern voor organisatie TOPAZ trainingen belevingsgericht werken verzorgd. Dat deed ik een dergelijk 100 keer voor alle lagen binnen de TOPAZ huizen. Het trainen is wat ik graag doe. Zo doende geef ik sinds 2012 ook externe trainingen belevingsgericht werken.
Kijk voor meer cursusmogelijkheden op www.brandtforbodyandmind.nl
In Company trainingen starten vanaf 495 euro per dagdeel.

Vanaf 2004 masseer ik regelmatig ouderen op locatie. Dat staat volledig los van de trainingen en voldoet aan de behoefte van ouderen. Sinds kort masseer ik ook binnen een organisatie voor mensen die begeleiding in wonen en werken nodig hebben.
Massage bevordert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het bevordert het gevoel van welzijn. Behoefte aan persoonlijke aandacht of contact maken met het eigen lijf is vaak een gemis binnen instellingen of zorgorganisaties. Op een nette, persoonlijke en oprechte wijze kan ik voldoen aan die behoefte. Cliënten en bewoners ervaren ontspanning die lang kan doorwerken. Cliënten worden rustiger wat invloed heeft op de gehele leefomgeving.
De massages zijn op een massage stoel en de duur van de massages is af te spreken.
Deze worden of door de instelling of door cliënten zelf betaald. Vaak gaat dit in overleg met familie. Ik kom eerst kennis maken alvorens de massage plaats gaat vinden. Bij een wederzijdse positieve kennismaking bespreken we de wensen en mogelijkheden.
De kosten bedragen 1 euro per minuut. Exclusief reiskosten.
Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid uw personeel in het zonnetje te zetten en ze te verrassen met een stoelmassage, hoofd massage of workshop mind fullness. Een cursus massage of kennis over aromatherapie voor uw personeel zodat zij zelf de bewoners of cliënten leren masseren is ook een optie.
Kijk voor meer mogelijkheden op www.brandtforbodyandmind.nl
Mocht u inmiddels geïnteresseerd zijn kunt u contact met mij opnemen of een afspraak maken.
Stuur dan een mailtje naar brandtforbodyandmind@gmail.com of bel 0612903715
Samen verder naar een belevingsgerichte benadering of ervaring!
Martine Brandt

Time to relax or reflex, it’s you choice
Brandt for body and mind

Geen reactie's

Geef een reactie