Workshops NLP,”next level please” voor effectieve communicatie

Workshops NLP,”next level please” voor effectieve communicatie

Januari massage actie:

Verwarmende oliebalsemmassage van 60 minuten inclusief kopje relax of recovery thee 49 euro

Wat een mooie afsluiting van het jaar was het de afgelopen maanden! Maar liefst 55 nieuwe klanten maakte gebruik van de hamam doeken  actie.Zij boekten de afgelopen 4 maanden een massage of massagevoordeelpakket! Samen hebben  zij met de bestaande klanten 350 euro bij elkaar gespaard voor de van der Sar Foundation, voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Deze gaan we binnenkort overhandigen aan de Foundation. Daarnaast loop de actie door.

Dit jaar mag in april Athony Robbins gaan bezoeken in Londen! Athony Robbins is de grondlegger van NLP voor effectiever communiceren. Ik kijk enorm uit naar dit bezoek.In  het voorjaar kan jij ook kennis maken  NLP.

Onder de noemer “Next Level Please” kan je op een laagdrempelige manier kennis maken met NLP via workshops.

Wil jij effectiever communiceren en ben je toe aan een volgende stap? Schrijf je dan in!

Wat is NLP?

NLP is een methodiek die ons niet alleen leert om succesvol met de ander te communiceren maar veel eerder zichtbaar maakt hoe wij met ons zelf communiceren. Het geeft ons inzicht in hoe wij de wereld aan ons zelf weergeven en biedt handvatten ons handelen desgewenst aan te passen en zo effectiever te communiceren en ons zelf leren begrijpen.

NLP is een communicatie en veranderingsmethodiek die zich bezighoudt met onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie.

De NLP workshops geven inzicht in je systeem van herkomst, geven handvatten hoe met minder makkelijke situaties om te kunnen gaan(herkaderen), helpen je je doelen helder te krijgen en stappen te zetten, leren je goed aan te sluiten op je omgeving (rapport maken), op een andere manier te observeren en dit toe te passen in je dagelijkse leven (voorkeurszintuigen),zetten je weer in je kracht. Je leert waar je invloed op kan hebben en wat je los kan laten.

De workshops zijn laagdrempelig en duren 2.5-3 uur. Naar aanleiding van het animo voor de workshops wordt de tijd en plaats bepaald.

Heb jij interesse of ken je mensen die mogelijk  interesse hebben ?

Bij 6 aanmeldingen kunnen we starten met een vrij toegankelijke kennismakingsbijeenkomst.

De workshops zullen naar behoefte op donderdagavond, vrijdag of zaterdag gepland worden.

De workshops zijn al toegankelijk vanaf 25 euro per workshop en bij afname van het volgen van 6 workshops, betaal je er 5!

Heb je vragen? Laat het me weten!

Martine Brandt

 

Brandt for body and mind - slogan

 

Geen reactie's

Geef een reactie