Blogs

Gesloten voor massage tot en met 14 januari 2022.

Wel open voor informatie over coaching, teamcoaching en stress en burn-out begeleiding

 

Zelfvertrouwen, waar koop je dat?

Wil jij wat meer zelfvertrouwen krijgen zodat je lekkerder in je vel zit, makkelijker samenwerkt en geen last meer hebt van oud zeer? Wil jij zelf je rust momenten kunnen inbouwen en weten hoe je makkelijker omgaat met veranderingen? Verlangen, verleiden, verbinden en veranderen is een online training die jou daar bij gaat helpen! Zodat jij in je eigen tijd, wanneer jij dat wilt aan jouw eigen ontwikkeling kan werken! Je vindt deze training op mijn platform: https://academie-voor-ontspanning-en-ontwikkeling.nl en koopt hem al voor €99! 10 lessen met video die jou op weg helpen naar een leuker, lichter en zelfbewuster leven. Nu is het moment!

 

 

 

Goed werkgeverschap

Zijn jouw medewerkers regelmatig gestrest en werkt de corona periode daar deels aan bij? Ik daag bestuurders en directeuren uit om binnen de organisatie of het bedrijf hier aandacht aan te besteden. Door het zelf te organiseren of een trainer/ coach aan te trekken. Het mogen uiten van emoties, het uitwisselen van gedachten en gevoelens en het ruimte creëren daar waar het nodig is levert veel op! Medewerkers voelen zich gezien, gehoord en erkent. Daar profiteer jij als werkgever ook van. Ruimte bieden aan wat er is, erkennen wat het doet om vervolgens met nieuwe energie verder te kunnen. Ik gun iedereen zo’n werkgever!

 

 

 

Last van somberheid?

 

 

Durf erover te praten:

Heb jij sombere gedachten en gevoelens? Praat erover, schrijf het op en zoek hulp! Ieder mens maakt in zijn leven angstige en verdrietige periodes mee. Blijf er niet alleen mee rond lopen maar zoek hulp. Pak een vel papier en start met schrijven. Schrijf waar je boos, verdrietig, angstig maar ook blij en dankbaar over bent. Doe dit zo vaak je wilt. Je zult zien en het lucht op en haalt de scherpe kantjes eraf. Heb je meer nodig laat dan een coach je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen! Stuur nu een bericht naar info@brandtforbodyandmind.nl

 

 

Tips voor meer ontspanning in jouw leven

  1. Kies iedere dag een routine activiteit die je met aandacht doet, wees je bewust wat je ruikt, proeft, ziet en ervaart. Ervaar wat er op dat moment is, en oordeel niet
  2. Maak je niet druk over dingen waar je geen grip op hebt, accepteer dat het is wat er is
  3. Benoem aan het einde van de dag wat die dag goed ging en waar je je die dag dankbaar voor bent
  4. Ga zitten op een stoel sluit je ogen en focus je op je ademhaling, laat langzaam de energie vanuit het hoofd door je lichaam stromen. Zend de energie in rust naar alle verschillende onderdelen van het lichaam . Blijf rustig ademhalen en voel wat dit met je doet, oordeel niet.

5. Visualiseer een veilige plek, waar jij je prettig voelt en ervaar dat je welkom bent en ieder moment kan terug keren naar deze plek. Maak het beeld wat je hebt eens heel groot en kleurrijk.  Maak het nu bewegend en alsof je er ook echt bent. Wat doet dat met je?

Meer tips? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.