Brandt for body and mind | Blogs
15941
page-template-default,page,page-id-15941,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Blogs

Burn out of toe aan ontspanning?

Boek nu een 3 rittenkaart massage voor €79

Boek nu een coaching & kennismakings gesprek voor €79

De ideale klant?

Vanmorgen sprak ik met Paula Brummelkamp, een blogexpert.

Zij vroeg me wie is nu jouw ideale klant. Gaanderweg in het gesprek kwamen we er achter dat mijn massageklanten zowel man als vrouw zijn. Bij mijn coachingsklanten zijn de mannen in de meerderheid. Paula vroeg daar op door en ik realiseerde me dat ik me graag in het gezelschap   van  mannen  bevind. Na 28 jaar in de ouderenzorg gewerkt te hebben- wat overwegend een vrouwencultuur is- vind ik fijn om op vrijdagavond in de kroeg gewoon wat meer mannen om me heen te hebben. Andere energie, andere gesprekken. Niet om iets met die mannen te beginnen maar soms is het gewoon minder gecompliceerd. Mannen spreken een andere taal dan vrouwen. Natuurlijk coach ik ook vrouwen en blijkbaar trek ik meer mannen aan.Interressant om naar te kijken.

Hoe ziet die ideale coachklant er dan uit?

Deze coachklant heeft een duidelijke vraag, kan een trainer, leraar, zelfstandige of manager zijn. Heeft behoefte  aan ontspanning en bewustwording ter voorkoming van een burn out. Hij wil zijn personeel zo goed mogelijk ondersteunen en zelf in balans blijven. Staat over het algemeen zijn mannetje en staat open voor nieuwe mogelijkheden.

En als er dan toch vrouwen zich aan melden voor coaching?

Die zijn natuurlijk van harte welkom, zolang ze maar hun mannetje staan!

www.tekstenvoortrainers.nl

Meer rust en ruimte in je hoofd?

Maak kennis met Neuro Linquistisch Programmeren in combinatie met Mindfulness

Verander je aanpak en de wereld veranderd met je mee!

Blogberichten

TIPS VOOR MEER ONTSPANNING IN JOUW LEVEN

  1. Kies iedere dag een routine activiteit die je met aandacht doet, wees je bewust wat je ruikt, proeft, ziet en ervaart. Ervaar wat er op dat moment is, en oordeel niet
  2. Maak je niet druk over dingen waar je geen grip op hebt, accepteer dat het is wat er is
  3. Benoem aan het einde van de dag wat die dag goed ging en waar je je die dag dankbaar voor bent
  4. Ga zitten op een stoel sluit je ogen en focus je op je ademhaling, laat langzaam de energie vanuit het hoofd door je lichaam stromen. Zend de energie in rust naar alle verschillende onderdelen van het lichaam . Blijf rustig ademhalen en voel wat dit met je doet, oordeel niet.

5. Visualiseer een veilige plek, waar jij je prettig voelt en ervaar dat je welkom bent en ieder moment kan terug keren naar deze plek. Maak het beeld wat je hebt eens heel groot en kleurrijk.  Maak het nu bewegend en alsof je er ook echt bent. Wat doet dat met je?

Meer tips? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Sponsor Edwin van der Sarfoundation & stichting Opkikker