Brandt for body and mind | Coaching
15616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15616,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Coaching

Coaching:

 Wil jij een goed gesprek, je talent ontdekken en weten waar jij warm voor loopt en hier mee aan de slag gaan? Of heb je al enige tijd last van angst of paniekaanvallen of een gevoel dat niemand je begrijpt? Misschien sta je voor een lastige keuze of juist een nieuw begin, wil je je dromen verwezenlijken  en heb je net een zetje nodig om verder te komen? Ben je een kleine zelfstandige en zoek je naar nieuwe mogelijkheden je bedrijf verder uit te breiden? Ben je overbelast, vaak aan het zorgen en cijfer je je zelf regelmatig weg? Herken je jezelf en wil je om nu eens voor jezelf kiezen?

Maak een kennismakingsafspraak en we gaan samen op zoek naar je doelen die je wilt verwezenlijken.

Vanuit mijn dagelijkse werk begeleid ik mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers naar een nieuwe weg waaruit zij vanuit hun eigen kracht vorm geven aan hun levenspad. Dit doe ik al 27 jaar binnen de gezondheidszorg en 15 jaar in mijn praktijk als zelfstandige. Ieder mens is uniek en dat vraagt om een persoonlijk coach en ontwikkeltraject. Soms is één keer voldoende en soms heb je een paar sessies nodig. Ik nodig je van harte uit in Leiden of op mijn buitenverblijf nabij de Kaag.

Specialist in coaching van medewerkers in de zorgsector, vrijwilligers en mantelzorgers en mensen die beschermd wonen. Samenwerkend met de GGZ.

Voor meer informatie mail naar info@brandtforbodyandmind.nl

of neem contact op via het contact formulier.