Brandt for body and mind | Coaching en burn out begeleiding
15616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15616,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Coaching en burn out begeleiding

Coaching:

 Wil jij een goed gesprek, je talent ontdekken en weten waar jij warm voor loopt en hier mee aan de slag gaan? Ben je al een poos onverklaarbaar moe en loop je tegen een burnout of wil je juist weer aan de slag? Heb je al enige tijd last van angst of paniekaanvallen of een gevoel dat niemand je begrijpt? Misschien sta je voor een lastige keuze of juist een nieuw begin, wil je je dromen verwezenlijken  en heb je net een zetje nodig om verder te komen?  Ben je overbelast, vaak aan het zorgen en cijfer je je zelf regelmatig weg?

Herken je jezelf, kies dan nu voor jezelf en boek een kennismakingsgesprek.We gaan samen op zoek naar je doelen en met behulp van mindfulness en en persoonlijk stappenplan knap je zienderogen op.

Je leert verschillende tools in te zetten op het moment dat je ze nodig hebt en leert beter grenzen aan te geven.

 

Ik heb 27 jaar mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers  gecoacht in de ouderenzorg naar een nieuwe weg waaruit zij vanuit hun eigen kracht vorm geven aan hun werk. Al 15 jaar werk ik  in mijn praktijk als zelfstandige. Ieder mens is uniek en dat vraagt om een persoonlijk coach- en ontwikkeltraject. Soms is één keer voldoende en soms heb je een paar sessies nodig. Ik nodig je van harte uit in Leiden of op mijn buitenverblijf nabij de Kaag.

Specialist in coaching van medewerkers in de zorgsector, vrijwilligers en mantelzorgers, mensen die herstellende zijn van een burn out of deze juist willen voorkomen. Samenwerkend met de GGZ en diverse zorginstellingen.

Voor meer informatie mail naar info@brandtforbodyandmind.nl

of neem contact op via het contact formulier.