Durf te leven

Durf te leven boek

Nieuwste boek: Durf te leven!

 

Hoe een hersenoperatie mijn leven veranderde en jouw leven kan inspireren

De weg naar een vrij en leuker leven. Van verlangen naar verandering. We maken allemaal in ons leven leuke en minder leuke dingen mee daar kunnen we niet onderuit. Wel hebben we invloed op hoe we met deze gebeurtenissen om gaan. Schieten we in de slachtofferrol, krijg je een burn-out of worden we zelfs ziek.

Dit boek neemt je mee en geeft handvatten en tips op weg naar een leuker en vrij leven. Waar ruimte is voor dat wat geweest is en ruimte komt voor een nieuwe fase in jouw leven. Of dat nu een nieuwe fase na een scheiding is of een nieuwe fase na een overlijden. Sta je op het punt een nieuwe loopbaan te kiezen, omdat het op jouw werk al een poos niet zo lekker gaat? Lees dit boek!

Weet je wat zo leuk is, met de gelukskaartenset kun je ook nog eens geluk doorgeven! Je koopt het boek met de tips en de gelukskaarten waar de tips ook op staan.

Deze geef je vervolgens aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

 

”Op een vrolijke en toegankelijke manier inspireert dit boek mij om dagelijks meer te genieten en te ontspannen. Leuke, creatieve tips waar je steeds naar terug wilt komen. Dankjewel!”

Chantal Boog


Bestel nu!
Prijs: €19,50 met gelukskaarten samen €27,50

Te bestellen via info@brandtforbodyandmind.nl

Categorie: Gezin en gezondheid

Kernwoorden: Zelfhulpboek, Positieve Psychologie, Zelfvertrouwen, Burn-Out

ISBN: 9789464487619

Taal: Nederlands

Aantal pagina’s: 97 Pagina’s

Jaar: 2022

Boek type: Paperback

Te koop bij:

Martine Brandt via een mailtje naar info@brandtforbodyandmind.nl

  • Brave New Books
  • Bruna
  • Bol.com
  • overige boekhandels

De kaartenset is alleen via info@brandtforbodyandmind.nl te bestellen

Happy HealthyHappy Healthy
21:51 31 Oct 20
Je kunt hier uit verschillende soorten massages kiezen. Ze werken geweldig. De coaching en de cursussen zijn ook zéér de moeite waard!
Anja HenselerAnja Henseler
20:40 11 Aug 20
Ik heb 2 hoofdstukken van de Cursus Verlangen Verbinden Verleiden Veranderen afgerond. Wat verfrissend! Écht een aanrader! Zo krijg je weer zin om verder te gaan met de dingen waar je éigenlijk al mee bezig was.
Taeke de JongeTaeke de Jonge
09:20 29 Jul 20
Mijn rechter bovenarm lag behoorlijk in de kreukels. Dankzij Martine's sportmassage, deskundigheid, kennis en ervaring is het gelukkig helemaal goed gekomen. Ik kan nu weer pijnloos schroeven draaien. Een echte aanrader.
Loes StapperLoes Stapper
06:56 15 May 20
Sinds 11 mei mocht de massagesalon weer open!! Ik heb meteen geboekt. Martine heeft de nodige hygiëne en voorzorgsmaatregelen genomen, zodat ik heerlijk ontspannen heb kunnen genieten! Thanks, de volgende afspraak staat alweer ingepland👍🍀
Fred BakkerFred Bakker
10:28 28 Mar 20
Samen met Martine wat onderliggende blokkades opgeruimd zodat ik weer vol energie vooruit kan. Bedankt voor de deskundige aanpak Martine
js_loader

Even voorstellen

Mijn naam is Martine Brandt, ik ben 53 jaar, en actief als geluk docent, trainer gezondheidszorg, coach  & massage specialist.

Mijn visie is dat wanneer je goed voor jezelf zorgt je dat terug ziet in je resultaten. Het is mijn missie om het talent van zoveel mogelijk mensen samen te ontdekken en tot bloei te laten komen. Mensen bewust te maken dat je ook voor jezelf mag kiezen. Jezelf aandacht en tijd  mag gunnen. Zodat de energie weer gaat stromen en de balans weer gevonden wordt.

Soms krijg je in het leven  te kampen met vermoeidheidsverschijnselen of burn – out klachten. In mijn praktijk kijken we naar wat voor jou de beste methode is  om in balans te komen en te blijven.

Lees mijn nieuwe boek Durf te Leven. In dit boek geef ik vanuit mijn eigen ervaringen je handvatten en tips mee op weg naar een leuker en vrij leven.


Bestel nu!