Durf te leven

Durf te leven boek

Nieuwste boek: Durf te leven!

 
 

De weg naar een vrij en leuker leven. Van verlangen naar verandering. We maken allemaal in ons leven leuke en minder leuke dingen mee daar kunnen we niet onderuit. Wel hebben we invloed op hoe we met deze gebeurtenissen om gaan. Schieten we in de slachtofferrol, krijg je een burn-out of worden we zelfs ziek. 

 

Dit boek neemt je mee en geeft handvatten en tips op weg naar een leuker en vrij leven. Waar ruimte is voor dat wat geweest is en ruimte komt voor een nieuwe fase in jouw leven. Of dat nu een nieuwe fase na een scheiding is of een nieuwe fase na een overlijden. Sta je op het punt een nieuwe loopbaan te kiezen, omdat het op jouw werk al een poos niet zo lekker gaat? Lees dit boek!

 

''Op een vrolijke en toegankelijke manier inspireert dit boek mij om dagelijks meer te genieten en te ontspannen. Leuke, creatieve tips waar je steeds naar terug wilt komen. Dankjewel!''

Chantal Boog

Even voorstellen

Mijn naam is Martine Brandt, ik ben 51 jaar, en actief als trainer, coach  & massage specialist. 

Mijn visie is dat wanneer je goed voor jezelf zorgt je dat terug ziet in je resultaten. Het is mijn missie om het talent van zoveel mogelijk mensen samen te ontdekken en tot bloei te laten komen. Mensen bewust te maken dat je ook voor jezelf mag kiezen. Jezelf aandacht en tijd  mag gunnen. Zodat de energie weer gaat stromen en de balans weer gevonden wordt.

Soms krijg je in het leven  te kampen met vermoeidheidsverschijnselen of burn out klachten. In mijn praktijk kijken we naar wat voor jou de beste methode is  om in balans te komen en te blijven.

Vergeet je E-book niet