E-learning

 

 

https://academie-voor-ontspanning-en ontwikkeling.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Martine Brandt, ik ben 53 jaar, en actief als trainer, coach  & massage specialist. Ik geef geluklessen op scholen en werk als trainer met name in de gezondheidszorg.

In de coronatijd heb ik meerdere teams mogen begeleiden die door de drukte elkaar kwijt geraakt waren en er doorheen zaten.

Samen zijn we zoek gegaan naar wat nodig was om het werkplezier te verhogen en de samenwerking te verbeteren.

Mijn visie is dat wanneer je goed voor jezelf, de ander en jouw team zorgt je dit  terug ziet in de resultaten. Het is mijn missie om het talent van zoveel mogelijk mensen samen te ontdekken en tot bloei te laten komen. Mensen bewust te maken van hun eigen gedrag en dat van de ander. Jezelf aandacht en tijd  mag gunnen. Zodat de energie weer gaat stromen en de balans weer gevonden wordt.

Soms krijg je in het leven  te kampen met vermoeidheidsverschijnselen of burn- out klachten. In mijn praktijk kijken we naar wat voor jou de beste methode is  om in balans te komen en te blijven. De online training is een aanrader en helpt jouw bij de soms lastige momenten en keuzes die we  tegen komen in ons leven. Pak jij jouw roer weer in handen om op koers te komen en te blijven?

 

 

Boek nu de Online training Verlangen, Verbinden, Verleiden en Veranderen voor meer rust, inzicht en krachtige communicatie.

Voorkom een burn- out en boek deze training via https://academie-voor-ontwikkeling-en-ontspanning.nl

Boek deze training. Nu is het moment!