voor ontspanning & bewustwording

Ontsoannen met vakantie?

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door uzelf goed te verzorgen bewijst u zichzelf en ook
uw omgeving een dienst. Een perfect evenwicht is een dynamisch gebeuren en bestaat uit geven en nemen.
Groei begint met de juiste informatie en het in praktijk brengen daarvan…

[icons icon=”fa-leaf” size=”fa-lg” type=”circle” custom_size=”30″ custom_shape_size=”70″ link=”/massage/” target=”_self” icon_color=”#cb1e5f” background_color=”#f9f9f9″ hover_background_color=”#333333″]
Massage

Massage:

Toe aan ontspanning of wil je je voorbereiden op een sport prestatie?

Massage stimuleert de doorbloeding en voert afvalstoffen makkelijker af waardoor je lichaam en geest ruimte krijgt te herstellen. Massage is uitstekend om je voor te bereiden op een inspannende bezigheid of sportprestatie. Mensen die zich regelmatig laten masseren zijn minder ziek, voeler zich fitter en genieten meer van het leven. Zij beseffen dat door goed voor jezelf te zorgen je ook meer energie hebt voor je werk, je dierbaren en andere leuke dingen! Bedrijven die hun medewerkers regelmatig een massage op de werkplek aanbieden hebben vaak  een lager ziekteverzuim binnen de organisatie. Hoogste tijd om een afspraak te maken en gebruik te maken van de kortingsactie of de mogelijkheden te bespreken. Specialist in magneetmassage, massage van ouderen en bewoners binnen een beschermde woonvorm.

[icons icon=”fa-comments” size=”fa-lg” type=”circle” custom_size=”30″ custom_shape_size=”70″ link=”/coaching/” target=”_self” icon_color=”#cb1e5f” background_color=”#cb1e5f” hover_background_color=”#cb1e5f”]
Stress & burn- out begeleiding

Coaching:

NU OOK ONLINE TRAININGEN! LEES SNEL VERDER…

Wil jij een goed gesprek, je talent ontdekken en weten waar jij warm voor loopt en hier mee aan de slag gaan? Of heb je al enige tijd last van angst of paniekaanvallen of een gevoel dat niemand je begrijpt? Misschien sta je voor een lastige keuze of juist een nieuw begin, wil je je dromen verwezenlijken  en heb je net een zetje nodig om verder te komen? Ben je een kleine zelfstandige en zoek je naar nieuwe mogelijkheden je bedrijf verder uit te breiden? Ben je overbelast, vaak aan het zorgen en cijfer je je zelf regelmatig weg? Herken je jezelf en wil je om nu eens voor jezelf kiezen?

Maak een kennismakingsafspraak en we gaan samen op zoek naar je doelen die je wilt verwezenlijken.

Vanuit mijn dagelijkse werk begeleid ik mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers naar een nieuwe weg waaruit zij vanuit hun eigen kracht vorm geven aan hun levenspad. Dit doe ik al 29 jaar binnen de gezondheidszorg en 16 jaar in mijn praktijk als zelfstandige. Ieder mens is uniek en dat vraagt om een persoonlijk coach en ontwikkeltraject. Soms is één keer voldoende en soms heb je een paar sessies nodig. Samen met Chantel Jones heb ik de stress & burnout toolkit ontwikkelt.

Aan de hand van de 4 onderdelen voeding, lijfstijl, bewustwording en ontspanning volg je een coachingstraject. Dit kan klassikaal of online.

Ook het coachingstraject verlangen, verbinden, verleiden & veranderen is een manier weer zin & doel in het leven te vinden! Deze training helpt voor meer geloof in jezelf & zelfvertrouwen.

Liever individuele coaching?

Ik nodig je van harte uit in Leiden of op mijn buitenverblijf nabij Leiden. Nabij de Kagerplassen en tussen de weilanden van het Groen Hart. Alleen van de plek kom je al tot rust. Je hoeft alleen maar JA te zeggen tegen jezelf! Je verdient het. Je kunt contact met mij opnemen door het contactformulier in te vullen.

[icons icon=”fa-cogs” size=”fa-lg” type=”circle” custom_size=”30″ custom_shape_size=”70″ link=”/trainingen-voor-profit-en-non-profit-organisaties/” target=”_self” icon_color=”#cb1e5f” background_color=”#f9f9f9″]
Training

Trainingen:

NU OOK ONLINE TRAININGEN! LEES SNEL VERDER…

Stuur jij een team aan, is jouw team toe aan veranderingen of staan er grote veranderingen voor de deur en wil je dat graag in goed banen leiden? Ben jouw team een boost nodig en wil je de energie in je team omhoog krijgen en samenwerking verbeteren? Wil jij je team verrassen met een boot camp? Ben jij een medewerker in een organisatie en is jouw team toe aan teambuilding of ontwikkeling? Sta jij open voor ontwikkeling en wil jij je verdiepen in wat neuro linguïstisch programmeren of wel het beïnvloeden van je gedachten patronen voor jou en je omgeving kan betekenen? Ben jij docent en wil jij weten wat neurolinguistisch programmeren kan betekenen in jouw klas of voor jouw en je collega’s?

Organisaties investeren weer meer in hun medewerkers en vrijwilligers.

Mijn ervaring als leidinggevende in de gezondheidszorg, op scholen, midden en klein bedrijf en het participeren in verschillende netwerken als de gemeente, overheidsinstellingen en vrijwilligersorganisaties zorgt ervoor dat ik me feilloos aansluit bij verschillende doelgroepen.

Werken met feedback, het werken met de visie & waarden van de organisatie binnen teams, het coachen in eigen verantwoordelijkheid nemen van medewerkers of ontdekken van talenten binnen de teams. Het verhogen van het geluksgevoel binnen teams of doorbreken van oude patronen en deze vervangen voor nieuwe mogelijkheden?

Mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers verdienen aandacht en waardering. Ik begeleid hen daarin en maak graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Specialist in  training binnen de zorgsector, mantelzorgers, vrijwilligers en mensen die beschermd wonen.

Via verbinding kom je verder.

 

Online trainingen

Volg nu ook online trainingen!

De Stress Burn- out Toolkit helpt je er weer boven op na een burn- out of voorkomt dat in een bunr- out komt. Via 5 componenten word je bewust gemaakt hoe het anders kan. Voeding, bewegen, ontspannen, leefstijl en bewustwording spelen hierbij een belangrijke rol.

De training Verlangen Verbinden, Verleiden & Veranderen zorgt voor meer zelfvertrouwen, minder faalangst en rust en ruimte. De training helpt je in 10 praktische stappen naar meer plezier en levensgeluk!

Kijk voor de prijzen bij mijn prijslijst.

 

Laatste blogberichten

[blog_slider auto_start=”true” info_position=”info_in_bottom_always” blogs_shown=”3″ show_categories=”yes” show_date=”yes” show_comments=”no”]

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)