Nieuws

Nieuws

 

 

Boek Durf te leven

Dit voorjaar is mijn eerste boek uitgekomen. De titel is “Durf te leven” en staat vol met tips voor meer ontspanning en bewustwording.

Het boek gaat over omgaan met verlies, kansen pakken en creëren en  niet bij de pakken neer gaan zitten.

Het is jouw steuntje in de rug voor wanneer je er even doorheen zit. Te koop in de boekhandel of stuur mij een bericht en ik stuur het naar jou toe!

 

 

Kerstmarkt Oegstgeest op het Boerhaveplein

Op zaterdag 10 december  sta ik op de Kerstmarkt op het Boerhaveplein  in Oegstgeest om o.a. mijn boek te signeren, magneetzolen en magneetsieraden te verkopen. ook kun je bij boeking van een massage kiezen uit gratis kerstsokken of een hamamdoek.

 

15- 18 december Kerstmarkt Hooglandse kerkgracht Leiden

Kom je gezellig langs?

Ik hoop je daar te zien!

 

Mijn ervaring

Al 18 jaar werk ik  in mijn praktijk als zelfstandige. Ieder mens is uniek en dat vraagt om een persoonlijk coach- en ontwikkeltraject. Op dit moment werk ik als freelancer voor scholen als geluk docent. Thema’s die aanbod komen zijn; “Wat is geluk- hoe kun je geluk doorgeven- waar ben je dankbaar voor- zelfvertrouwen- toekomstdromen – talenten en positief denken. Daarnaast werk ik als trainer voor BTSG. Ik geef o.a. trainingen belevingsgericht werken, omgangsvormen in de gezondheidszorg, effectieve communicatie ( van aannames naar aansluiten)

Ik heb 29 jaar mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers  gecoacht in de ouderenzorg  naar een nieuwe weg waaruit zij vanuit hun eigen kracht vorm geven aan hun werk. Ik heb gecoacht in de gezondheidszorg, retail en op het ministerie van sociale zaken.

Stress & burn-out begeleiding

Zit jij er doorheen? Te lang last van vermoeidheid, depressieve gevoelens en weinig energie? Maak dan nu een afspraak!

Samen maken we een plan op maat aan de hand van jouw doelen & wensen. In een paar sessies zorgen we ervoor dat jij weer vooruit kan.

Energie op doet, patronen en dingen die niet meer werken loslaat om er nieuwe kansen en mogelijkheden voor in de plaats te zetten. Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten!

Geluksdocent

Twee keer per week sta ik voor de klas als geluksdocent. Ik val in daar waar de leerkracht ziek is of andere bezigheden heeft. We bespreken aan de hand van filmpjes wat geluk is, hoe je je eigen geluk kunt beinvloeden en hoe je geluk door te geven. We werken met talenten, zelfvertrouwen en positief denken.

 

 

Trainingen gezondheidszorg

Ik verzorg trainingen die het welzijn van de client bevorderen. Werk met medewerkers aan eigenaarschap, persoonlijke ontwikkeling en levensgeluk.

 

 

Ronald Mac Donaldhuis

Tot slot masseer ik op de Kindertuin van het LUMC. Ik masseer daar de ouders wiens kinderen langdurig in het ziekenhuis verblijven. Dit is vrijwillig in een poule met andere masseurs.

 

Goed doel

Al jaren ondersteun ik de van der Sar foundation. Wanneer ik op de markt sta gaat per geboekte behandeling €5 naar de van der Sar foundation.

Dit jaar is er ook een bedrag van €250 naar het Ronald Mac Donaldhuis  gegaan.