Nieuwsbrief

 

Beste liefhebber van ontspanning & ontwikkeling,

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op mijn nieuwsbrief of deel uitmaakt van mijn netwerk. Net terug gekomen van een mooie vakantie in Sicilië en nagenietend in Warmond stuur ik jullie graag mijn nieuwste nieuwsbrief. Dit keer met unieke dagworkshop inclusief champagneproeverij na afloop!

De komende maanden wil ik graag de kennis die ik opgedaan heb in Londen met jullie delen!

 

Next Level Please

Anthony  Robbins, Stephan Covey, Eric Bertrand Larssen, Nisande Netah en Nick Vujicic zijn trainers die nu de hele wereld overgaan. Ook zij zijn ooit met niets begonnen en hebben te maken gehad met tegenslag. Wat zij gemeen hebben is dat ze hun droom achterna gingen. Als het even tegen zat gingen zij door om hun doelen te verwezenlijken. Wat zij deden kan jij ook!

Ben jij toe aan de volgende stap en wil je nu echt aan de slag?Lees nu over de mogelijkheden:

 

NLP basiscursus (maximaal 8 deelnemers)

Word jij net zo enthousiast als de deelnemers van afgelopen voorjaar?

Wil jij meer grip op je leven en tools krijgen hoe jij je gedachten kan beïnvloeden?

Minder stress en meer rust ervaren en doelen verwezenlijken? Je onbewuste effectiever inzetten?

In september starten we weer met een zestal bijeenkomsten met de basisbeginselen Neuro Linguïstisch Programmeren. De bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddag van 14.00 -16.30 uur. We werken met kleine groepen(maximaal 8 personen) voor een optimaal resultaat. De eerste bijeenkomst is vrijdag  15 september. De inschrijving is gestart. De kosten bedragen 175 euro.

 

The Power Within challenge” & Bubbels

 

Gezocht: 8- 12 deelnemers

Geen tijd voor een cursus en wil je wel kennis maken met NLP en een dag vol energie & ontspanning beleven? Geef je dan op voor “The Power Within challenge” op zaterdag 16 september.

Ons brein is tot veel meer in staat dan we denken! Je hoeft je er alleen maar van bewust te worden!

 

Van 10.00 -16.30 uur kun je kennis maken met NLP. Wat drijft jou, wat is je passie en wat zou je echt willen? Leef jij jouw waarden of leef je de waarden van een ander? Hoe kun je op een makkelijkere manier om gaan met de minder leuke dingen die op je pad komen. Wat zou je zeggen als ik je vroeg: “Als je me echt zou kennen dan weet je dat ik …”. We doen een work out hoe je de dag op een energieke manier kunt starten. Je krijgt voedingtips voor meer energie. Beleef je hoe visualisatie jou kan helpen je doelen te bereiken. Bij deze dag zit ook een gezonde lunch en koffie & thee is inclusief. Kortom een dag voor jezelf om naar uit te kijken! Na deze investering in je zelf is het tijd voor proeven en vieren! We sluiten namelijk af met een champagneproeverij inclusief hapjes verzorgt door Jeroen Klijberg. Met de mogelijk te proeven en te kopen!

 

Deze dag is een investering in jezelf en kan je bijwonen voor 59 euro!

Coaching in het bos of aan het water

 

Op maandagmorgen en woensdagmiddag wandel ik graag met jou samen om zo je doelen helder te krijgen. Tijdens deze sessies draait het om jou en wat je wilt bereiken of veranderen. Via een paar vragen komt er licht en ruimte om de juiste stappen te zetten.

 

Workshops

 

De donderdagavond en zaterdag wil ik ruimte bieden voor een workshop op maat.

De workshops duren 2.5 uur en kosten 29 euro bij deelname van minimaal 5 personen

Dat kan een workshop over één van de onderdelen van NLP zijn maar ook bijvoorbeeld een workshop tenen lezen. Je tenen vertellen namelijk meer dan je denkt! De mogelijkheden zet ik voor je op een rijtje:

 • Wat is NLP
 • NLP werken met doelen
 • NLP werken met waarden
 • NLP sociaal panorama: inzicht krijgen in je systeem van herkomst
 • NLP communicatiemodel: verbeteren van je communicatie
 • NLP kracht van visualisatie
 • NLP herkaderen: hoe ga je om met de dingen die op je pad komen
 • Anthony Robbins challenge: kom in je kracht
 • Belevingsgericht werken, aansluiten bij de ander.
 • Tenen lezen/masseren kun je leren
 • De kracht van magneten (kennis en ervaren)

Wil jij met vrienden of bekenden een workshop volgen, laat het me weten en we bespreken de mogelijkheden! Kijk ook op www.brandtforbodyandmind.nl

Zomermarkt

De komende maanden sta ik weer op verschillende markten met de massage & hamamdoeken actie.

Zaterdag 26 augustus sta ik in Leiden op de braderie op  het Vijf meiplein en zaterdag 9 september op de  Lifestyle markt aan  Lange Voort in Oegstgeest. Via de website kun je deze maand ook nog tegen gereduceerd tarief een magneetsieraad bestellen.

Massageactie:

Voetreflexmassage 30 minuten 25 euro  &  Ontspanningsbehandeling d.m.v. visualisatie, reiki en klankschalen  65 euro  voor  ontspanning & bewustwording

Ik wens jullie een ontspannen maand!       Martine Brandt tel 0612903715                                    brandtforbodyandmind@gmail.com