Over Martine

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Martine Brandt, ik ben 52 jaar, en actief als trainer, coach  & massage specialist.

Mijn visie is dat wanneer je goed voor jezelf zorgt je dat terug ziet in je resultaten. Het is mijn missie om het talent van zoveel mogelijk mensen samen te ontdekken en tot bloei te laten komen. Mensen bewust te maken dat je ook voor jezelf mag kiezen. Jezelf aandacht en tijd  mag gunnen. Zodat de energie weer gaat stromen en de balans weer gevonden wordt.

Soms krijg je in het leven  te kampen met vermoeidheidsverschijnselen of burn- out klachten. In mijn praktijk kijken we naar wat voor jou de beste methode is  om in balans te komen en te blijven.

Ik maak daarbij gebruik van een zelf ontwikkelde burn out preventie tool kit. Dat maakt de werkwijze uniek!

Mijn praktijk is klein en overzichtelijk,  ademt veiligheid en geborgenheid in een vertrouwde omgeving.

Mijn praktijk ben ik gestart in 2004 en daarnaast werk ik al 30 jaar in de   de sociale dienstverlening. Daarbij coach ik  medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en studenten in de zorg op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Als teamleider welzijn en als trainer.

De afgelopen jaren is mijn praktijk behoorlijk gegroeid.

Ik werk o.a. samen met GGZ, begeleid  mensen met angst en paniekstoornissen of mensen met een burn- out. Ook werk ik samen met enkele andere ondernemers op het platform de Loopbaanexperts.

De afgelopen maanden heb ik met zorgteams gewerkt. Teams die maanden keihard gewerkt hebben terwijl er weinig aandacht was voor hun gevoelens en emoties. de teams stonden op overlevingsstand. Door daar aandacht aan te besteden is ruimte ontstaan voor het verbeteren van de samenwerking en het verwerken van onverwerkte emoties. Zeer waardevol! Deze trainingen leverde mij een mooie aanbeveling op!

Mijn training  Next Level Please is prima geschikt ter preventie van een burn out of ter herstelbevordering. De training Next Level Please voor managers  (Train de trainer) leert managers zelf te ontspannen en  vroegtijdig signalen op te  pakken op de werkvloer bij een dreigende burn- out van een  medewerker. Tevens leer je waar je de medewerker kan ondersteunen bij het herstel na een burn- out.

De Stress Burn-out Toolkit is een prima klassikale & online training die preventief gevolgd kan worden of om het herstel te bevorderen. Desgewenst gecombineerd met persoonlijke coaching.

De training Verlangen, verleiden & veranderen helpt je trouw te blijven aan jouw waarden en ondersteunt je bij je zelfvertrouwen of faalangst en leert je wat jouw werkelijke wensen zijn.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan als trainer belevingsgericht werken, het behandelen van levensthema’s en talentontwikkeling binnen teams. Neuro Linguistisch Programmeren, het onderzoeken van je gedachtenpatronen en omzetten naar voor jou positief geformuleerde doelen geeft nieuwe inzichten en heeft cursisten en  mijzelf veel gebracht.

Als meisje van 10 jaar had ik epilepsie en was ik, mede daardoor, heel onzeker. Mijn pubertijd was leuk maar ook confronterend. NLP leerde mij vooral in mij zelf te geloven! In 1995 heb ik uiteindelijk een hersenoperatie ondergaan om van de aanvallen af te komen. Met succes, de epilepsie aanvallen verdwenen en na twee jaar mocht ik zelfs gaan auto rijden. Dat was fantastisch!

Om die reden steun ik met mijn praktijk ook de Edwin van de Sarfoundation. De foundation is er voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en zij organiseren activiteiten en sponsoren materialen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Ik ontwikkelde mij verder in het Neuro Linguistisch Programmeren en ging vele uitdagingen aan! Van parachute springen tot deltavliegen of motor rijden. Ik geniet met volle teugen.

De cursussen NLP hebben mij tools gegeven om door te gaan, ook toen ik met een dochter van 3 maanden alleen kwam te staan. Er volgde geen vechtscheiding, maar een samenwerking met de vader van mijn dochter die voor ons alle drie goed was. Ook toen één dag voor een trainingssessie mijn moeder overleed gaf NLP mij de kracht om een positieve training te geven.

Mijn ouders hebben mij gevormd. Hoe dankbaar stond ik daar na hun fantastische opvoeding en mooie jeugd. Zij hebben bijgedragen tot wie ik nu ben. Jij bent goed genoeg. Ieder mens heeft iets te bieden, laten we het beste in ons zelf naar boven laten komen. Ik help je daar graag bij.

Het leven is te mooi om voorbij te laten gaan!

Openingstijden:

maandag dinsdag, woensdag & donderdag 09.30- 21.30 uur

vrijdag van 09.30 -17.30 uur

zaterdag  14.00 -17.30 uur

Kijk ook gerust het promotiefilmpje via de volgende link

Leef intens!

Martine

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.