Massage

Massage

Toe aan ontspanning of wil je je voorbereiden op een sport prestatie?

Massage stimuleert de doorbloeding en voert afvalstoffen makkelijker af waardoor je lichaam en geest ruimte krijgt te herstellen. Massage is uitstekend om je voor te bereiden op een inspannende bezigheid of sportprestatie. Mensen die zich regelmatig laten masseren zijn minder ziek, voeler zich fitter en genieten meer van het leven. Zij beseffen dat door goed voor jezelf te zorgen je ook meer energie hebt voor je werk, je dierbaren en andere leuke dingen.  Kijk snel naar de mogelijkheden!

Magneet massage

Deze massage is zeer ontspannend, verwarmend en geeft nieuwe energieën is zeer geschikt voor mensen met reuma of fibromyologie.

We maken gebruik van de ordende kracht van magneten.

De neodymium magneten zijn verwerkt in edelstalen vormen, zodat het masseren geen kracht kost.

Deze magneten kunnen hoog opgeladen worden en verliezen in 100 jaar slechts 1 % van hun kracht.

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen met een plus en een min, welke reageren op de magneten.

De cellen worden energieker en doen hun werk beter.

Lees verder onder mijn blog.

Sportmassage 

Combinaties van effleurages (strijkingen) en petrisages (drukkingen) voor een optimale doorbloeding van de huid. Het bindweefsel wordt zo nodig losgemaakt. De spieren worden stevig onder handen genomen om afvalstoffen sneller af te voeren. Hierdoor voelen uw spieren na afloop soepeler aan. Ook prima voor of na een marathon.

Ontspanningsmassage

Combinatie van effleurages en in mindere mate petrisages. De nadruk ligt op ontspanning. In combinatie met reiki zorgt deze behandeling voor ultiem genieten. Bij deze behandeling kan ook een hoofdmassage worden toegepast.

Zwangerschapsmassage 

Hierbij ligt de nadruk op ontspanning en de afvoer van afvalstoffen.

Stoelmassage 

Een korte en effectieve massage bij last van nek en, of schouders? Voor, tijdens of na het werk of een sportwedstrijd? Wil jij jouw personeel in het zonnetje zetten? Boek een stoelmassage voor bedrijven. Ook voor begeleid wonen locaties.

Cuppingmassage / bindweefselmassage

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van cups die ervoor zorgen dat het lichaam ontgift, gecombineerd met deep tissue, Zweedse lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. De cups trekken het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert terug via de aderen en wordt gereinigd en afgevoerd. Cups hebben geen irriterende werk op het gezicht of het lichaam. De behandeling heeft een ontspannende en helende werking.

 

Voetreflexmassage 

Laat uw voeten verwennen na een lange dag werken of shoppen? Door deze drukpuntmassage worden ook de organen van binnenuit bereikt. Werkt zeer ontspannend voor lichaam en geest. Wanneer u dat wenst kan ik ook uw tenen laten ‘lezen’.

Hotstonemassage 

Pure verwennerij en ontspanning… De verwarmde stenen werken diep door in de spieren. Met rustige strijkingen wordt het ontspannen voor lichaam en geest.

Reiki 

Ontspan volledig met een reiki, het ervaren van universele levensenergie. Reiki laat je ervaren wat echt ontspannen is en kan  je in contact brengen met je onderbewuste.

Alohadancemassage 

Vanaf 2010 ook Aloha dance massage. Dit staat voor een stevige massage waarbij ik de onderarmen gebruik om intensiever te kunnen masseren. Dit is zeer geschikt voor personen met veel bindweefsel of een behoorlijke spiervorming.

Honingmassage 

Toe aan iets nieuws? Een combinatie van effleurages en bindweefselmassage met olie en honing. Werkt zeer stimulerend voor de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen en is verzachtend voor de huid. De huid wordt afgedekt met folie voor een optimaal resultaat.

 

Massagecursussen

  • Rug, nek, schouder, benen
  • Hand of voet massage
  • Hoofdmassage
  • Aangesloten bij het Nederlands genootschap voor sportmassage( NGS)
  • Ook voor het geven van massages binnen bedrijven en geven van coaching- en massageworkshops. Bekend met reiki en universele levensenergie.


Boek een massage

Dus vul het contactformulier in dan neem ik z.s.m contact met je op.