Specialist: Mind fulness, NLP & Burn out preventie

Trainingen

Verlangen, Verbinden, Verleiden & Veranderen

Naast de stress & burn-out toolkit is er nu ook de online training Verlangen, Verbinden, Verleiden & Veranderen.
De weg naar meer zelfvertrouwen, ontspanning en zelfbewustzijn.

Meer weten?

Dit is de link 

 


Plan een training

Mindfulness in individuele of groepsvorm: 

Leren te ontspannen in minder makkelijke situaties. Voor een bewuster, prettiger leven waar gewaar zijn centraal staat. Met behulp van visualisaties en meditatie. Er start een groep op 12 oktober. Duur 4 bijeenkomsten van 2 uur op zaterdagmiddag, een keer per 14 dagen.
Je gaat oefenen met mindfulness. Je word je meer bewust en wakker voor  van nu. Je gaat bewuster leven in ieder moment van het dagelijkse leven.
Ieder mens ervaart soms pijn. Mindfulness helpt deze pijn te aanvaarden en leert effectiever omgaan met gevoelens en gedachten.


Mindfulness op de werkvloer:

Beter omgaan met stress op het werk of thuis? Hoe doe je dat? Maak kennis met deze vorm van ontspannen op de werkvloer. Ook mogelijk in de thuissituatie.

Teambuilding:

Stuur jij een team aan, is jouw team toe aan veranderingen of staan er grote veranderingen voor de deur en wil je dat graag in goede banen leiden? Heeft jouw team een boost nodig en wil je de energie in je team omhoog krijgen en samenwerking verbeteren?  Sta jij open voor ontwikkeling en wil jij je verdiepen in wat neuro linguïstisch programmeren of wel het beïnvloeden van je gedachten patronen voor jou en je omgeving kan betekenen? Ben jij docent en wil jij weten wat neurolinguistisch programmeren kan betekenen in jouw klas of voor jouw en je collega’s?

Oog voor de mantelzorger:

Organisaties investeren weer meer in hun medewerkers en vrijwilligers.

Mantelzorgers zijn onmisbaar binnen de zorgsector.

Mijn ervaring als leidinggevende in de gezondheidszorg, op scholen, midden en klein bedrijf en het participeren in verschillende netwerken als de gemeente, overheidsinstellingen en vrijwilligersorganisaties zorgt ervoor dat ik me feilloos aansluit bij verschillende doelgroepen.

Werken met feedback, het werken met de visie & waarden van de organisatie binnen teams, het coachen in eigen verantwoordelijkheid nemen van medewerkers of ontdekken van talenten binnen de teams. Het verhogen van het geluksgevoel binnen teams of doorbreken van oude patronen en deze vervangen voor nieuwe mogelijkheden?

Mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers verdienen aandacht en waardering. Ik begeleid hen daarin en maak graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij alles uit je communicatie halen?

Neuro Linguistisch Programmeren:

Wat betekent neuro linquistisch programmeren?
Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op je onbewuste breinprocessen.
Het woord neuro is een afgeleide van neuron, dat zenuwcel betekent. NLP gaat er van uit dat innerlijke ervaringen door middel van neurologische of wel zintuiglijke processen worden beleefd. Alles wat men denkt voelt of ervaart komt volgens NLP voort uit het zenuwstelsel.
Linguistisch betekent taalkundig. Door middel van taal structureren we volgens NLP de ervaringen, of wel neurologische processen.
Bij NLP staat programmeren voor het reorganiseren van het eigen gedachgtensysteem, het wereldmodel. Het herprogrammeren van onze bevindingen kan leiden tot een andere beleving van een situatie of gebeurtenis en verbeterde interactie met onze omgeving.

  • Herkaderen:
  • hoe vertaal je de dingen die op je pad komen? Welke keuzes heb je als het even niet zo lekker gaat? Wat kan herkaderen betekenen voor jouw team of organisatie?
  • Voorkeurszintuigen:
  • ieder mens heeft een voorkeurszintuig. Hoe handig kan het zijn als je het voorkeurszintuig weet van de mensen in je omgeving? Hoeveel makkelijker loopt de communicatie als je gebruik maakt van deze kennis binnen je team, thuis of in de organisatie?
  • Systemisch werk:
  • los werk of privéproblemen op door naar je  systeem van herkomst te kijken. Voor effectief resultaat! Vastpakken wat nodig is om vervolgens los te kunnen laten door nieuwe inzichten.
  • Werken met waarden:
  • welke waarden heeft jouw team en hoe kan je deze zo goed mogelijk inzetten ten gunste van de missie en visie van jouw bedrijf?
  • Communicatiemodel:
  • inzicht krijgen in onze wijze van communiceren.

NLP cursus van 6 bijeenkomsten van 2.5 uur of te boeken per dagdeel of dag.

Belevingsgericht werken:

Hoe sluit je zo goed mogelijk aan bij de ander zonder jezelf te verliezen? Hoe kun je (non)verbaal  zo goed mogelijk aansluiten? Wat kun je met je taal, ademhaling en toon bewerkstelligen?

Werken met talenten:

Ken jij de talenten van je team? Hoe kan je deze optimaal inzetten? Interactieve teambuildingsdag.
 

Dus vul het contactformulier in dan neem ik z.s.m contact met je op.